Kulmi Qube RQ 1224

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £295.00


Qubi i kulmit RQ150 - 2.4m x 1.2m x 1.8m (1.4m) - Tenda e rritjes

Tenda e rritjes e Roof Qube RQ1224 është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që duan të rriten në një hapësirë ​​papafingo ose papafingo. Tendat e Roof Qube janë me cilësi të lartë dhe pjerrësia në çati do të thotë që kjo tendë do t'ju ndihmojë të përfitoni nga hapësira që keni. Produkt i shkëlqyeshëm!
Kulmi i kulmit - Tenda ideale për tu rritur në një papafingo ose papafingo
Ju ndihmon të krijoni një mjedis ideal të rritjes në një hapësirë ​​papafingo ose papafingo me një tavan të pjerrët / gropë
2.4m i gjerë, i thellë 1.2m, 1.8m i gjatë në pikën më të lartë, 1.4m i gjatë në supet
Ideale për një dritë 600 vat
Pëlhurë e fortë me rreshtim reflektues 95%
Zippers cilësore me flakë të mbulimit të ndriçimit të dritës të përdorura brenda dhe jashtë
Paraqet panelet e ventilimit me ekranet e gabuara dhe kapakët e bashkangjitur velkro
Binarët e varur për tifoz të varur, filtër dhe dritë / reflektor
Përfshinë pikat e hyrjes në kanal dhe kabllo me fasteners me tela tërheqës
Vendosni pjesën e poshtme të rrobave të pëlhurës së pëlhurave të papërshkueshme nga uji