Eko 1 milion E bardhë e argjendtë.

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £2.50


Një ekonomi e bardhë e argjendtë rritet për të lejuar rritjen e reflektimit të dritës ndërsa furnizon një mjedis të sigurtë e të sigurtë për rritjen. E mbuluar ME PET që të mbrohet nga korrozioni dhe veshja. Një prodhim JO I LEHTË