Cultilene 75od mm (3") Kubike me Vrimë të Madhe (38/35)

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £0.30


Cultilène është një nga udhëheqëse botërore e substrate prodhuesit. Ata kanë një reputacion të madh në industrinë si një kompani që i vë në kultivues të parë. E Cultilène stonewool në rritje blloqe të keni një shumë e fortë struktura. Një shumë e lartë qëndrueshmëri dhe shumë e hollë fije struktura jep optimale rrënjë të zhvillimit duke çuar në rritje të yield.