Cultilene CRB të Vogla (25mm) Propagator Cubes në një Tabaka

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £0.10


Cultilène është një nga udhëheqëse botërore e substrate prodhuesit. Ata kanë një reputacion të madh në industrinë si një kompani që i vë në kultivues të parë. E Cultilène stonewool kube janë bërë për të përshtaten vrimë të vogël blloqe dhe janë furnizuar në një të lehtë-to-use tray. Cubes të ketë një sistem efektiv të ajrit të ujit raporti dhe një të besueshme homogjeniteti me forcë e madhe dhe dimensionale të stabilitetit dhe të shkëlqyer controllability. Kjo media është inerte dhe pjesët e lirë.