Qese Cultilene Mapito 80L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £30.00


Cultilène Mapito është një substrat prej guri. Rrënjët lulëzojnë në këtë përzierje e cila shpjegon atë popullaritetin. Ajo i ofron prodhuesit një raport të ajrit të mirë dhe ujë dhe mbajtje të shkëlqyeshme të lëndëve ushqyese. Mapito është një media shumë e mirë për rritje hidroponike për sistemet GHE AquaFarm dhe / ose WaterFarm.