Shpërthejnë Pro Hollandeze

  • Shitjes
  • £25.00
  • të Rregullt çmimi i £30.00


Dutch Pro Explode është një stimulues fantastik dhe efektiv i lulëzimit i garantuar për t'ju dhënë rritje të mëdha të rendimentit me përdorim të qëndrueshëm. Dutch Pro Explode përmban të gjitha mikronutrientët thelbësorë, vitaminat, acidet që ju nevojiten për të siguruar rendimente të jashtëzakonshme, rritje dhe rezistencë ndaj sëmundjeve dhe infeksioneve.

Dutch Pro Explode është projektuar për të punuar në të njëjtën kohë me pjesën tjetër të gamës ushqyese Holandeze Pro dhe si të tillë ne rekomandojmë përdorimin e këtij produkti në lidhje me zgjidhje të tjera Pro Hollandeze, siç janë Dutch Pro Original Grow dhe Original Bloom. Kjo do të sigurojë rezultatet më të mira të mundshme nga ushqimi juaj

Shpërthimi është një stimulues i shkëlqyer i lulëzimit që jep lëndë ushqyese dhe minerale të çmuara për bimët tuaja gjatë gjithë fazës së lulëzimit. Në përbërje të mikronutrientëve, vitaminave dhe acideve, ajo bën saktësisht siç sugjeron emri - duke nxitur në mënyrë eksplicite rritjen e lulëzimit dhe rendimentet më të mëdha përveç rritjes së rezistencës së bimëve tuaj kundër sëmundjeve !.