Hollandeze Pro Origjinale Bloom Tokë / Aarde H A&B

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £13.00


Ushqim i plotë "bloom" i projektuar qëllimisht për tokë. Ky produkt ka të gjitha lëndët themelore makro dhe mikro të rritjes të nevojshme për lulëzim të tepërt.

Ky ushqim është dizajn për përdorim në zonat e ujit të fortë. Versioni i ujit të butë është gjithashtu në dispozicion.

Përdorimi i plehrave: për 100 litra ujë midis 200 dhe 300 ml. Origjinali I Lulëzimit varet nga niveli i dëshiruar i KE-së. Kurrë mos përzjeni komponentët në formë të pastër me njëri – tjetrin-në vend të kësaj shtoni komponentin A, ujë dhe pastaj komponenti B në pjesë të barabarta (gjithmonë shpërlarje e mirë kupën). Rregullo nivelin e pH nëse është e nevojshme me pH - Bloom nga Hollandez Pro. Niveli Optimum pH 5.8-6.5.

200-300 ml për 100 litër.