Hollandeze Pro Origjinale PH+ Lart 1L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £7.00


PH+ Potasium-Hidroksid zgjidhje.
Për tu përdorur për të rritur nivelin e pH.
Përdorimi shto nga ph+ deri sa të arrihet niveli i dëshiruar.

Niveli i rekomanduar i pH është 5.8-6.5.
* Gërryese.
Mos thith tym.
• Shkakton djegje.
Mos merr nga brenda.
• S2: mos u afroni fëmijëve.
• S26: në rast kontakti me sy, menjëherë laji sytë me shumë ujë dhe kërko kujdes mjekësor.
Vish rroba mbrojtëse