Kontrollues I Co2 I Evolution

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £230.00


Kontrollori I CO2 I Evolution mbikqyr Nivelet e CO2 brenda dhomës së rritjes dhe rregullon vazhdimisht sasinë e CO2 për të mbajtur kushtet ideale për rritjen e bimëve optimale. Kjo njësi është gjithashtu e pajtueshme me Kontrolluesin E Shpejtësisë Dixhitale Të Evolution.

Kontrolluesi I Evolution përdor mikroprocesorin e fundit dhe teknologjinë infra-kuqe për të monitoruar & kontrollo nivelet e dioksidit të karbonit në zonën tuaj në rritje.Kontrolluesi mund të operojë me ose me sensorin e Qëndrueshëm Të Evolution NDIR CO2, ky kontrollor mund të përdoret gjithashtu me gaz CO2 me shishe ose me një propan ose gjenerator gazi natyror që djeg CO2, përveç këtij kontrollori I Evolution mund të ndërhyhet në shumicën e termostatëve të jashtëm / hygrostat për Përmirësimin e mjedisit kontroll.

Veçoritë:
Mund të përdoret me ose pa Evolution CO2 Analizues
Dosje inteligjente Multi-Faze CO2
Kontrolli I Fansave
SHISHE CO2 apo Gjenerues I Co2
Sistem i zgjerueshëm
Ditë
Të Programueshme
Opsionet e gjuhës shumë-Gjuhëshe (anglisht, frëngjisht, gjermane, italiane dhe spanjolle)
Kontrollohet mikroprocesi
Opsioni MË i fundit sensor I GJENDJES SË Ngurtë NDDIR
Garancia 1 vjeçare e plotë