EnviroGro PRO CFL Reflektor

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £45.00


E EnviroGro PRO CFL Reflektor i sjell së bashku të gjitha përfitimet e një të mbyllur të dyfishtë alegorik të projektimit me kursimit të energjisë cilësitë e kompakte ndriçimin fluoreshent. E pajisur me 2 milion fuqi e plumbit dhe plug. Mund të përdoret horizontalisht apo vertikalisht brenda ose jashtë bimore kulm.

E EnviroGro PRO CFL Reflektor pranon EnviroGro CFLs dhe të tjera e bën të vetë ballasted CFLs deri në 300w. Thjesht plug në dhe të rritet. Ky sistem ka një profil të ulët, është i lehtë dhe i përshtatshëm, derisa edhe të qenit shumë e lehtë për të ul receptorin e telefonit dhe të ketë një on/off swtich e përfshirë si dhe.

L: 530mm x W: 320mm x H: 180mm

Furnizuar pa një llambë.