Komplet i plotë i Evolution Co2

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £575.00


Komplet i plotë i Evolution Co2 - Kompleti i lëshimit dixhital co2 përfshin:
Rregullatori i Co2
Kontrolluesi Co2
Analizuesi i Co2

co2 mund të rrisë rendimentet deri në 40%

Ky kontrollues dhe sistem rregullimi i plotë i CO2 është një nga më të mirët në treg; ai përbëhet nga kontrollori i dioksidit të karbonit Evolution, kontrollori Evolution NDIR CO2 me një rregullator të ekoteknikës CO2.
Kontrolluesi i ri Evolution është më i përparuari në llojin e tij dhe ka më shumë karakteristika dhe funksionalitet sesa çdo produkt tjetër në treg.

Kontrolluesi përdor mikroprocesorin e fundit dhe teknologjinë infra të kuqe për të monitoruar dhe kontrolluar nivelet e dioksidit të karbonit në zonën tuaj në rritje. Kontrolluesi mund të funksionojë me ose pa sensorin CO2 dhe mund të përdoret ose me gaz CO2 në shishe ose me një gjenerator CO2 të djegur me gaz. Përveç kësaj kontrollori mund të ndërlidhet me shumicën e termo / hygrostatve të jashtëm për kontroll të përmirësuar mjedisor për dhoma nga 1 m3 në 999m3.
Ky komplet përfshin Magjinë e Sensorit Evolution NDIR CO2 përdor teknologjinë ndjerë infra të kuqe për monitorimin e shpejtë të saktë të CO2. Ky sensor është shumë i saktë dhe gjithashtu shumë i përballueshëm duke qenë më pak se gjysma e çmimit të produkteve të ngjashme në treg.

Për të përfunduar kit ne kemi rregullatorin E Teknikës i cili është prodhuar në MB nga përbërësit kryesorë të cilësisë. Ajo ka një normë fikse fluksi prej 0.17 ltr për minutë dhe është standard hortikulturor.
Mund të kontrolloni një version të shkarkuar të kontrolluesit në rritjen e planeve & seksionin E PDF-ve në faqen tonë.

Dioksidi i karbonit është një nga faktorët më të rëndësishëm në një dhomë të brendshme apo shtëpi xhami. Fotosinteza është termi i përdorur për të përshkruar procesin me të cilin bimët kombinojnë molekulat E CO 2 me molekulat e ujit për të formuar sheqer kompleks, ka një atom rezervë oksigjeni që lëshohet përsëri në ajër, sheqerët përpunohen më tej nga centrali për të formuar polimerë natyrorë për rritje. Niveli i ambientit CO 2 në ajër është 300-400pppm, bimët në rritje të shpejtë në dhomën tuaj të rritjes ose xhami mund të përdorin TË gjitha CO 2 në dispozicion në më pak se një orë ngadalësojnë fotosintezën dhe kështu që rriten në një ndalim virtual.

Kontrolluesi I Evolution Co2 vjen në dy pjesë:

Kontrollues I Dyoksidit Të Karbonit Dixhital I Evolution

Ky Kontrollor është Më i përparuari i këtij lloji dhe ka më shumë veçori dhe funksionalitet se çdo produkt tjetër në treg. Ajo mund të përdoret ose me Sensorin E Evolution-Dioksidit të Karbonit dhe mund të ndërhyhet në një gjendje të jashtme termo / hygro duke siguruar një sistem të lirë hyrjeje me një nivel të lehtë & rrugë të përballueshme përmirësimi në të ardhmen.

Ndijuesi I Evolution NDIR CO2

Sensori Evolution CO2 përdor teknologji jo shpërndarëse ndjerë infra-të kuqe për monitorim të shpejtë të saktë të CO2. Kombinuar me dizajn të hollë dhe çmim të ulët thyer, sensori është shumë i saktë dhe më pak se gjysma e çmimit të produkteve të ngjashme në treg dhe vënia në dispozicion e sistemit përfundimtar të kontrollit në mesataren e rritjes