Mbërthim i shpejtë i Systemair

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £7.50


Shtypni dridhjet dhe siguroni një përshtatje të ngushtë me kapëset e shpejta të Systemair.

Kllapat me cilësi të lartë me një rreshtim të trashë prej neoprene 8 mm për të thithur dridhje dhe tinguj dhe për të siguruar një përshtatje të ngushtë, edhe nëse ka një ndryshim të vogël në madhësi.
Kapëset e montimit gjithashtu përmbajnë një kllapa të varur për të ndihmuar në montimin e sistemit tuaj të kanalit. Ideale për të gjitha nevojat tuaja të kanalit, por e rëndësishme kur përdorni një filtër CarboAir dhe tifoz të mbyllur për të parandaluar aromat e padëshiruara të shpëtojnë nga dhoma juaj.