Avancuar Ushqyesve - e Përsosur të Përfundojë

  • Shitjes
  • £8.00
  • të Rregullt çmimi i


Avancuar Ushqyesve të Përsosur të Përfundojë është shkencërisht e projektuar për të ndihmuar në shtyer të akumuluar ushqyesve në lule dhe gjethe. Në kultivimin e drithërave, ku shije dhe cilësi është e rëndësishme, ajo heq mbetje kimike, duke dhënë një shije më të mirë. Gjithashtu, i jep bimë që rritet kontrolli mbi paraqitja e fundit të thara, lulet dhe gjethet.

UDHËZIME PËR PËRDORIM: A NUK e shtuar për lëndë ushqyese zgjidhje ose shtesa të tjera. Përdorim me ujë VETËM 7-10 ditë para korrjes.

Rockwool dhe Tokës: të Përdorë siç duhet me pH të ekuilibruar uji.

Përfundimtare të Ciklit: e Ikjes dhe pije rezervuari i të gjitha ushqyese zgjidhje.

Të mbushur me ujë të pastër dhe të shtoni 2.5 ml për litër (1/2 lugë në tigan) e ujit. Agitate tërësisht. pH duhet të rregullohen mes 5.5-5.8 për hydroponic dhe 6.2-6.5 për sphagnum myshk dhe tokës mixes. Vazhdojnë për të kaluar 7-10 ditë të ciklit të lulëzuar.