Energjia E Gjelbër 6 Mënyra E Kontaktorit Profesional

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £100.00


Energjia E Gjelbër 6, kohëmatësi Profesionist I kontaktorit Është i madh për gjashtë dhoma të rritjes së dritës me një ngarkesë maksimale të hyrjes prej 4000 vat. Këto njësi përdorin një kontaktor profesionist në detyrë dhe një kohëmatës profesional me graslin. Kohëmatësi i 6-të ka një punë të ndërtuar në mbajtjen e kllapave dhe mund të futet në mur. Pjata e pasme është e galvanizuar dhe e drejtuar për në njësi, duhen dy plumba energjie për të fuqizuar njësinë e plotë.

Veçoritë E Kyçit:
Njohur Për Shumë Vjet Si Provë Në Cilësinë & Besueshmëria
Kontaktor i rëndë Detyrash & Instalime Të Brendshme
Kohëmatësi I Njohur Profesionist I Grasslin
Ndërtuar Për Standardet Strikte C. E.
Ndërtuar Gjithashtu Për Kanatronikët Duke Nxjerrë Standarte Nën Licencë
Montuar & U Prodhua Krejtësisht Në MB.
Jo Socket Fillestar
Kalo
Mbajtëse Dore
Kabllo E fërguar HO7F ( Duke Përdorur këtë kabllor do Të thotë rrezet e lehta nuk do ta degradojnë me kalimin e kohës)
Plumba Të Formuar
Dizajn Unik Dhe Strehim Të Shpejtë Metalik
Garancia 2 Vjeçare E Prodhuesit