Fuqia e gjelbërt 8 Mënyrë Profesionale Contactor Timer

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £120.00


E Gjelbër të Energjisë 8 mënyrë Profesionale contactor timer është e madhe për tetë dritë të rritet dhoma, me një maksimum të dhëna të ngarkesës së 4200 watt. Këto njësi të fusin në përdorim një detyrë e rëndë contactor profesional dhe një profesionist grasslin timer. 8 mënyrë contactor timer është një i dobishëm ndërtuar në lartësi kllapa dhe mund të jetë i dehur mbi mur. Mbrapa pjatë është galvanised dhe riveted në njësi, dy fuqi të çojë është e nevojshme për fuqinë e plotë të njësisë.

Karakteristika kryesore:
i Njohur Për Shumë Vite Si pikë referimi Në Cilësinë dhe Besueshmërinë
Detyrë e Rëndë Contactor & Brendshëm Instalime elektrike të
Njohur Botëror Profesionale Grasslin Timer
Ndërtuar Për të Rrepta C. E. Standardet e
Ndërtuar Për të Canatronics Vështirë Standardet Bazë të Licencës
Mbledhur & Prodhuar Tërësisht Në mbretërinë E BASHKUAR
Jo Zvarritës Bazat
Switchable Bazat
Dobishëm Varur Kllapa
Rubberised HO7RNF Kabllo ( duke përdorur këtë kabllo do të thotë dritë, rrezet nuk do të degradojë ajo me kalimin e kohës)
Brumosur Priza
Dizajnit Unik Dhe të Fuqishme Metalike Strehimi
2-Vjeçare Prodhuesi Garanci