Rritja e Teknologjisë pH Poshtë 250 ml

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £4.00


pH kontrollit është thelbësore në një hydroponic sistemit të

Bimëve në hydroponic sistemeve të funksionojë më mirë me një lëndë ushqyese zgjidhje pH prej 5.8 deri në 6.2.

Rritja e Teknologjisë ka një gamë të plotë të kontrollit zgjidhje, thelbësore për menaxhimin adekuat të ushqyesve në hydroponic sistemeve. Këto produkte janë prodhuar duke përdorur të pastër dhe më të përqendruar burimet në dispozicion.

Shishe në të zezë dhe të kuqe – e pranuara ndërkombëtarisht të paketimit të ngjyrave për lëngjeve agresive.
Përputhje të plotë me të gjitha shëndetin dhe rregullat e sigurisë.
Rritja e Teknologjisë pH POSHTË përmban orthophosphoric acid (H3PO4). Përqendrimi është 81%, e cila është shumë e fortë kështu që të trajtojë me kujdes. Disa produkte të tjera në treg janë dukshëm më të dobët, kështu që kontrolloni përqendrimin para se të blesh. Kjo është një shumë të dendura dhe të lëngëta duhet të ndihet shumë më e rëndë se uji.

Shëndeti & Siguria:
Ky lëng duhet të sigurta dhe të kujdesshëm në trajtimin e:

Gjithmonë veshin doreza dhe sy mbrojtjen gjatë përdorimit të lëngjeve agresive
Gjithmonë në dyqan të mbyllur dollapët
për të MBAJTUR LARG NGA FËMIJËT e
pH DERI dhe pH POSHTË duhet të jetë i holluar para se të përdorni, ju lutemi të shihni linkun në krah të kësaj faqe për Mësim mbi Trajtimin e Lëngjeve Agresive.