Rritja e Teknologjisë pH Deri 1L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £10.00


pH kontrollit është thelbësore në një hydroponic sistemit të

Bimëve në hydroponic sistemeve të funksionojë më mirë me një lëndë ushqyese zgjidhje pH prej 5.8 deri në 6.2.

Rritja e Teknologjisë ka një gamë të plotë të kontrollit zgjidhje, thelbësore për menaxhimin adekuat të ushqyesve në hydroponic sistemeve. Këto produkte janë prodhuar duke përdorur të pastër dhe më të përqendruar burimet në dispozicion.

Shishe në të zezë dhe të kuqe – e pranuara ndërkombëtarisht të paketimit të ngjyrave për lëngjeve agresive.
Përputhje të plotë me të gjitha shëndetin dhe rregullat e sigurisë.
pH DERI përmban kalium hydroxide (KOH). Kjo është një shumë e gouging kaustike dhe të lëngëta duhet të trajtohen me kujdes ekstrem. Ky produkt, në 25%, është më e fortë se disa konkurruese të produkteve. Gjithmonë kontrolloni etiketën për të vlerës më të mirë.

Shëndeti & Siguria:
Ky lëng duhet të sigurta dhe të kujdesshëm në trajtimin e:

Gjithmonë veshin doreza dhe sy mbrojtjen gjatë përdorimit të lëngjeve agresive
Gjithmonë në dyqan të mbyllur dollapët
për të MBAJTUR LARG NGA FËMIJËT e
pH DERI dhe pH POSHTË duhet të jetë i holluar para se të përdorni, ju lutemi të shihni linkun në krah të kësaj faqe për Mësim mbi Trajtimin e Lëngjeve Agresive