Roje O'neid Kapës Insektesh prej 5

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £6.00


Një pako me 5 kapës tradicionalë ngjitës insektesh. Ngjitësit e insekteve janë një ngjyrë shumë tërheqëse për insektet dhe ndihmojnë kontrollin e pilivesës, fluturave, të bardha dhe mesave në kopshtin tuaj. Shkëlqyeshëm për kontrollin e përgjithshëm pest dhe kapjen e insekteve për identifikim.

Ndihmon kontrollin e insekteve ne dhomen tuaj te rritjes
E thjeshtë dhe efektive
Ngjyrë shumë tërheqëse për insektet.
Kap mizat dhe insektet e tjera për kontroll dhe identifikim.
Çdo fletë zgjat deri në 8 javë-shumë ekonomike.
Përfshin 3 pamje të ripërdorshme varjeje