HAILEA HC-300A Rezervuar Chiller

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £380.00


Ajo është gjithmonë e rëndësishme për të mbajtur një sy në temperatura tuaj ushqyese zgjidhje. Nëse tuaj hydroponic ushqyese zgjidhje të bëhet shumë e nxehtë, ajo mund të edukoj rritjen e algave dhe për të parandaluar zgjidhje nga mbajtur në oksigjenit të tretur.

Kjo do të çojë në më të ulët mbjellave, ose më keq, shkatërrimin e juaj kulture përmes rrënjë sëmundje të tilla si Pythium. Tani me një HAILEA Ushqyese Chiller, mbajtja tuaj hydroponic ushqyese zgjidhje të ftohtë e në të nxehtë growroom kurrë nuk ka qenë kaq e lehtë! Ju do të jetë i habitur se sa mirë kopshtin tuaj, do të bëni me saktë ushqyese zgjidhje e temperaturave.

E HAILEA HC-150A dhe HC-300A Ujë Çiller pompë ushqyese zgjidhje nëpërmjet një ftohje njësi, dhe ajo mban ujë në temperaturën e dëshiruar, ideal për verën NFT sistemeve. HAILEA HC Çiller janë të lehtë-to-use dhe të shfaqë një të fortë e të fuqishme metalike rasti me dizajn bashkëkohor.

Këto produkte të kërkojë një pompë, të tilla si HAILEA HX-8810 (për HC-150A Chiller) ose HAILEA HX-8830 (për HC-300A Chiller). Ajo përdor një microcomputer sistemit të kontrollit për lehtësi dhe ka një kompresor mbrojtjen pajisje të sistemit të ndërtuar të pres qark automatikisht për të parandaluar motor nga djegia e kur mbingarkuar. Ajo ka një anti-korrozive të pastër titan aparat avullimi për freskët dhe ujin e kripur, lëshon zhurmë të ulët duke ruajtur të zgjedhur të temperaturës dhe përdor miqësore me ftohje R134a.

Ju lutem vini re: Një pompë dhe i lidh tub duhet të blihen veç e veç me këtë produkt.