Pompë rregulluese e rregulluar HAILEA HX-2500 650lph M / kreu 1.2m me tub ajri

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £12.00


Kjo pompë e vogël e gjithanshme ka aftësinë për të punuar në kushte të ulëta të ujit. HX-2500 gjithashtu vjen me bonusin e shtuar të një njësie për përzierjen e oksigjenit si standard. Rast ABS dhe bosht çeliku inox me cilësi të lartë i cili është i përshtatshëm për ujë të freskët dhe det, dhe ideal për t’u përdorur me kripëra ushqyese.

Ajo ka një rregullator të integruar të rrjedhës për të kontrolluar rrjedhën lehtësisht dhe ideale për pompimin e lëndëve ushqyese në aplikimet NFT / Flood anf Drain.

Kjo pompë është e montuar në gota thithjeje për vendndodhje të sigurt dhe është projektuar për përdorim të vazhdueshëm. Aksesori i përzierjes i cili vjen me modelin HX-2500 lejon që sasi të mëdha ajri të përzihet me ujin ndërsa pompa është në përdorim duke rritur ndjeshëm përqendrimin e oksigjenit (O2).