Kreu Masta

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £17.00


Një rendiment i lartë është i rëndësishëm në kopshtarinë shtëpie, por gjithashtu dëshironi cilësi të lartë pa marrë parasysh sa jepni. Kreu Hydroponics CX Masta mund ta plotësojë atë nevojë.

Një rendiment i një cilësie të lartë mund të jetë shumë i pakapshëm dhe kur një rendimenti rritet nga produktet mediokre bimët tuaja do të kenë përmbajtje më të lartë uji, qeliza më të mëdha, mure qelizash më të hollë dhe solide më të ulët të dëshirueshëm, duke holluar cilësinë e bimës tuaj dhe duke ju dhënë një produkt përfundimtar me cilësi më të ulët .

Sëmundjet e ndryshme mjedisore dhe fizike mund të zvogëlojnë cilësinë e rritjes suaj. Shumë kultivues marrin cilësi të lartë në kurriz të rendimenteve të larta ose anasjelltas dhe është e pazakontë të merrni një rendiment të lartë dhe cilësi të lartë. Shefi Masta, përforcuesi dhe përmirësuesi më i mirë i lulëzimit në Mbretërinë e Bashkuar, mund të zgjidhë problemin tuaj dhe t'ju japë të dyve.