Shtëpia & Kopsht Amino Trajtim

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £15.00


duke Përdorur Amino garanton Trajtim të bollshme dhe të rritjes eksplozive lulëzim të bimëve tuaj. Pas shumë viteve të hulumtimit, Shtëpi & Kopsht paraqet këtë revolucionare rritje dhe lulëzim përforcues.

Kjo është një produkt krejtësisht të ri, të ekuilibruar dhe që përmban një kombinim të përbërësve aktivë.

Me Amino Trajtimit të bimëve tuaj do të merrni:

• Një më të mirë gjeth e shpërndarjes
• Një më të lartë të fotosintezës raporti
• Ngurta rrjedh
• Enhanced rrënjë aktivitet
• Një më të mirë dhe për të rritur prodhimtarinë e pemëve
• më të lartë nivelin e sheqerit të pemëve