Shtëpia & Kopsht Aqua Thekon A & B

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £16.00


Shtëpinë & Kopsht Aqua Thekon A&B Ushqyese - plotë baza e të lulëzuar lëndë ushqyese për Quantigo, Mapito, Rockwool, Hydroton zgjeruar balta, Silicë Shkëmbinj, Hydromite, dhe Coco leh është veçanërisht e përshtatshme për qarkullim të sistemeve. Me smart shtesë dhe përbërja e këtyre ushqyesve, për lëndë ushqyese qëndron ujë të freskët dhe të pastër. Në të njëjtën kohë, e shkëlqyeshëm të balancuar ushqyesve të siguruar një optimale ushqyese absorbimin nga centrali.