Shtëpia & Kopsht të Shtënat Pluhur

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £38.00


Shtëpinë & Kopsht të Shtënat Pluhur ka fituar një reputacion mbarë botën si mirën lulëzuar stimulator në treg. Ajo ndan të njëjtin përbërës aktiv si Top Revole, por është aplikuar në pluhur formë.

Përdoren në fazat përfundimtare të ciklit të lulëzuar, të Shtënat Pluhur forcave një fazë të re të rritjes kur bimëve e pemëve është pothuajse gati për t'u qethur shkurt. Disa të tjera mund të lulëzuar stimulators do të shtojë dendësia e pemëve, por shije dhe aroma do të rrezikohet. Duke shtuar një shtresë të rritjes për çdo pemë, Shtëpi & Kopsht të Shtënat Pluhur siguron një më të mirë rezultati përfundimtar pa kompromentuar cilësinë tuaj të frutave. Të shtënat Pluhur është rritur shumë lashtat deri në 30%. Kur bimët kanë të gjitha kushteve optimale të nxehtësisë, dritës dhe CO2, ky produkt do të amaze bimë që rritet si ajo formon një grup tjetër lule mbi ekzistues lule, formimin e dendura buds si ju kurrë nuk kanë dëshmuar para.

Ajo prodhon rezultate të dukshme të shpejtë dhe është e thjeshtë për t'u përdorur.

Aplikimi

Përdorimit të Shtënat Pluhur gjatë këtyre 3 javëve të para prerjes së bimëve tuaj kjo do të rrisë peshën e për frytin tuaj në mënyrë dramatike. Për të zvogëluar tuaj bazë ushqyese të një EC e 1.2 dhe pastaj shtoni tuaja të Shtënat Pluhur për lëndë ushqyese tank. Përdorni vetëm të Shtënat Pluhur tuaj kur bimët janë në kulmin e shëndetit. Të shtënat Pluhur është një shumë e fortë lulëzuar agjent e cila kërkon një shumë prej bimëve tuaj.

Shkalla e hollimit të

Shtënat Pluhur është një shumë e fortë lulëzuar agjent. Përdorni një qese, në të zgjasë tri javë para korrjes dhe pastaj dy qeska në finale dy javë e në fazën e lulëzuar

në Dispozicion në madhësi

të Shtënat Pluhur është shitur në paketime prej 5 qese, e cila është e mjaftueshme për të prodhuar të paktën 300 litra lëndë ushqyese zgjidhje.

Përdorimi shënim

të Shtënat Pluhur është shumë i fuqishëm dhe gjithmonë duhet të përdoret me kujdes – ju lutem referojuni tonë të projektuar posaçërisht rritet oraret e saktë për përdorimin e udhëzimeve.