Prerës Preçizioni I Çelikut Pa Njolla Çeliku

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £6.00


Projekti ergonomik lejon shkurtime të sakta e të sakta

Çelik pa ngjyrë të lartë

Brisqe të mprehta.

Komforti maksimal me kapje të buta

Pranvera:

Perfekte për të prerë dhe shkurtuar