Kontrolluesi termostatik Multifazor i G.A.S Hyper Fan

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £120.00


Global Air Supplies ju sjell teknologjinë e nesërme me kontrolluesin dixhital të tyre shumëfazor dixhital. Kontrollori shumëfazor GAS ka RTT Reaktivitetin e Temperaturës së Teknologjisë, teknologji krejt e re që pranon që temperatura e dhomës tuaj po rritet dhe ngadalë rrit shpejtësinë e tifozit për të kompensuar, pikat e temperaturës janë një gjë e së kaluarës.

Kontrolluesi GAS është krijuar për t'ju dhënë një vlerësim IP55 që do të thotë se është i sigurt për t'u përdorur brenda dhomës së rritjes me lagështi të lartë.