Hiperfan I Freskët Hesht V2

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £260.00


Ky është Versioni I Ri V2, mund të vihet në Çdo kontrollues Tifoz Të G. A. S me shtesë Të G. A. S për adaptorin hiperfan.

Më e mira në klasën e saj duke dhënë CFM – në më të lartë për çdo tifoz në industri. Hiperfani zhvillon presione më të larta statike dhe flukse më të larta ajrore se çdo tifoz tjetër i përzjerë në treg.


Ato janë përgjigja e një zgjidhjeje mjedisore të unifikuar për kopshtin tuaj. Çdo tifoz përfshin një kontroll të shkëputshëm, plotësisht të përshtatshëm të shpejtësisë. Përveç fluksit më të lartë ajror dhe presionit më të lartë statik, Hiperfani ka konsumin më të ulët të energjisë, duke siguruar paraqitjen më të mirë dhe koston më të ulët të pronësisë. Motori Digjital DC është I besueshëm dhe i gjatë. Laminari rrjedh thikat dhe staturat për efektshmërinë më të mirë të çdo linje tifozësh.

Tifozët E freskët Hiper janë tifozët më të efektshëm të ventilimit atje, duke lëvizur më shumë metra kub ajër për ujë elektricitet se çdo tifoz tjetër në industri, duke siguruar që kopshti juaj i brendshëm të punojë sa më me efektshmëri të jetë e mundur.

Fillim i butë fillimi që rezultoi në më pak veshje dhe lot
Amballazhim i lehtë alumini
Kontrolli i vetë-vajtimit
Motori shumë-Fazësh I KE
Njësia e pavarur e kontrolluesit të shpejtësisë së tifozëve
Garancia 2 vjeçare e prodhuesit

Tifozët E jashtëzakonshëm të energjisë Mund të përdoren për të tërhequr ajër nga hapësira juaj në rritje nëpërmjet një filtri karboni ose vetëm duke përdorur përkuljen. Tifozi mund të montohet në pozicionin e kërkuar duke përdorur kllapën e dhënë. Shumë përdorues preferojnë të përdorin bungee për të varur tifozin, nga i cili redukton përdorimisht zhurmën dhe dridhjet. Ventilatori duhet të montohet në mënyrë që drejtimi i kërkuar i fluksit ajror të përputhet me shigjetën në amballazhim. Në anë të ventilatorit, rrëshqite 6 inçin tënd (150mm) duke u përkulur mbi prizë. mëngë dhe siguroni Atë në vend me Një Kapëse Kanal. Klipe të përsosura Për këtë punë mund të gjenden Në Clamps & kategoria E Klipeve Kanal e këtij vendi. E përsëris për anën e inlitetit ose një shtrëngim i shpejtë mund të përdoret për të lidhur ventilatorin direkt me një filtër karboni 6-inç (150mm).

Nëse një filtër karboni duhet të pajiset është e rëndësishme që filtri të klasifikohet me një fluks të ngjashëm ajror si ventilator. Tifozët E freskët Hiper mund të vihen në prizë lehtësisht dhe kontrolluesi i shpejtë i tifozëve të furnizuar mund të lidhet thjesht me njësinë. Mos i fut gishtat në thikat rrotulluese të një ventilatori, sidomos në një tip në radhë. Edhe një tifoz i vogël ka fuqi të mjaftueshme për të shkaktuar lëndime të rënda dhe humbje gishtërinjsh. Mos e bëj, s'ka rëndësi se sa e tunduar je.

Vazhdoni të shmangeni sa më shpejt të jetë e mundur sa çdo metër shmangie zvogëlon normën e fluksit që tifozët mund të arrijnë. Sa më shumë zbutje, aq më poshtë do të rrjedhë ajri. Kini parasysh se një filtër karboni do të zvogëlojë rrjedhjen ajrore që ventilatori juaj mund të arrijë me rreth 25% vetëm e vetme. Kur kthen një qoshe me shmangje përpiqen të krijojnë një kthesë të fortë në vend të një gjuri të mprehtë pasi kjo do të zvogëlojë rrjedhjen e ajrit me më pak sasi dhe gjithashtu do të ndihmojë për të mbajtur zhurmën e erës poshtë.

Për të mbajtur më tej zhurmën e erës poshtë në një minimum, për të shtrirë përkuljen flexi jashtë sa më shumë të jetë e mundur ose për të përdorur përkulje akustike. Ju lutem të jeni në dijeni se temperatura standarte që rregullon kontrollorët nuk do të punojë me këta tifozë dixhitalë ndonëse Fresh po punon për një zgjidhje për këtë në të ardhmen e afërt, kështu që sigurohuni të përdorni kontrollorin e dhënë.