Pllaka e mbështjelljes së kokosit Jiffy-7C 30 mm

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £0.10


Këto priza përhapëse më të shitura thjesht kërkojnë lagështi. Hidhni farën ose prerjen dhe vendoseni në një përhapës dhe jashtë saj rritet! Shitur në të gjithë botën, ata gjithashtu rriten shkëlqyeshëm në NFT - thjesht hidhni fidanët tuaj të rinj në SureGrow Gully tuaj. Prizat Jiffy Coco Coir janë bërë nga një substrat i strukturuar i qëndrueshëm dhe janë një produkt miqësor me mjedisin që është i përshtatshëm dhe i siguruar me cilësi.