Hadër 1.5H² LightHouse LITE

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £115.00


LightHouse LITE 1.5 milion është tenda e buxhetit për kultivuesin që nuk dëshiron të ketë frills. Ajo ofron një kornizë të thjeshtë dhe të lehtë që përfshin qoshet e najlonit, por gjithsesi ka zgjedhje të shumta të kanaleve dhe gjëndrave kabllovike të gjitha me vula të dyfishta. Korniza kryesore është bërë nga shufra çeliku 16 mm dhe ka qoshe najloni.

Madeshtë bërë nga materiali Tri-Layer 210 Denier me një astar të ri reflektues të quajtur UltraLux i cili ofron reflektim deri në 30% të lartë mbi produktet tradicionale; ndërsa zinxhirët Tivax të pajisur për të gjitha dyert kanë vërtetuar aftësinë për të ofruar një vulë cilësore kur mbyllen.