Siliconi i lëngshëm 1L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £8.00


Siliconi është një lëndë ushqyese e dobishme bimore që gjendet pothuajse në të gjitha tokat natyrore, por jo, deri tani, në zgjidhjet ushqyese hidroponike. Siliconi do të forcojë muret qelizore të bimëve duke prodhuar bimë më të shëndetshme me sistem rrënjor masiv dhe rezistencë të shtuar ndaj dëmtuesve dhe sëmundjeve. Lëngu i silikonit është shumë i dobishëm për bimët në intervalin 10-30 ppm në tretësirën ushqyese. Nuk është përfshirë, dhe nuk mund të përfshihet, në këto nivele, në përqendrimet ushqyese. Duhet të shtohet si një përbërës i veçantë nga kultivuesi. Lëngu i silikonit mund të shtohet në rezervuarët ushqyes sa herë që bëhet një grup i freskët.

Lëngu i silikonit ... elementi që mungon.

Përmirëson marrjen e ushqyesve dhe transportin nëpër bimë.
Forcon muret e qelizave, duke ndihmuar bimët të rezistojnë sulmeve nga kërpudhat dhe marimangat.
Rrit prodhimin e klorofilit që çon në gjethe të errëta jeshile dhe mbledhjen e përmirësuar të dritës.
Rrit marrjen e CO2 të disponueshëm dhe shfrytëzon proceset metabolike të zgjeruara për të dhënë rendimente më të larta.
Shton kalium shtesë shumë të dobishëm për lulëzimin e zgjeruar.