Lumatek 400w çakëll elektronike Dimmable

  • Shitjes
  • £110.00
  • të Rregullt çmimi i £125.00


Ballast Elektronik Lumatek siguron një prodhim të qëndrueshëm të dritës dhe ka një fillim të shpejtë. Arrin shkëlqimin e plotë në nën një minutë ndërsa çakmakët magnetikë zgjasin më shumë. Ballast Elektronik Lumatek është plotësisht i heshtur dhe prodhon më pak nxehtësi sesa çakmakët standardë. Kjo çakëll ka një qark të ndërprerë dhe lejon një jetë më të gjatë të llambës. Ballast Elektronik Lumatek ka një dizajn të vogël kompakt - çakëlli 600 vat 230 volt peshon më pak se 3.75kg në krahasim me ballastet më të rënda magnetike. Kjo çakëll mund të ndezë të dy llambat HPS dhe MH.