Maxijet MJ 500 Pompë Uji

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £22.00


Maxijet MJ-500 Pompë Uji - 480l/h 93cm Heqë

Ushqyese sistemin e shpërndarjes janë vetëm ndonjëherë si efektiv si pompë që përdoret për fuqinë e tyre. Për shumë vjet tani, Maxijet pompa kanë qenë portin e parë të thirrjes, dhe ka shumë arsye pse. Në një fjalë, Maxijet pompa të lëvizur sasi të mëdha të lëngjeve qetësisht dhe në mënyrë efikase, dhe besueshmërinë e tyre është unquestioned. Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë efektive submersible pompë, atëherë nuk ka asnjë të vërtetë më të mirë të gjitha-rounder se një Maxijet. E MJ-500 lëviz 480 litra ujë në orë nëpërmjet një 12.5 mm në dalje.
Maxijet – të provuar dhe të testuar
Korrozioni-rezistente zorrë plastike
Plotësisht submersible
480 litër / orë prurjes
Mountable thithje gota për të eliminuar dridhje
të Besueshme - engineered për përdorim të vazhdueshëm
Shumë të ulët të mirëmbajtjes
Plastike para-filtër për të parandaluar bllokime
2m rrjeta me kabllo të pajisur me 13amp plug
Shkon jashtëzakonisht të qetë
12.5 mm prizë madhësia

E Maxijet MJ-500 Pompë Uji - 480l/h 93cm Heqë Përmban:

1 x Maxijet MJ-500 pompë uji, 1 x plastike para-filtër, 1 x filxhan thithje rritje kuadër, 3 x thithje gota