Unit - Baza A & B (Ujë I Butë)

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £20.00


Ky është një ushqim Shumë i përqëndruar Bio-Mineral i projektuar për të sjellë dhe ruajtur ushqimin optimal, jo vetëm në shtetin vegjetativ, por gjithashtu në fazat në lulëzim të centraleve. Kjo punon për çdo lloj bime, kështu që është një ushqim i mirë dhe i dobishëm që çdo rritës duhet të ketë. Baza është projektuar për të mundësuar uzinën për të absorbuar gjithshka që i duhet brenda një rangu të gjerë pH.

Ushqimet bazë me dy pjesë përdoren kryesisht si ushqyes hidroponik, por mund të përdoren për të gjitha stilet në rritje, qoftë tokë, koko apo hidro. Dhe është një fllad për tu përdorur. Gjithashtu, nuk kërkon ndonjë kusht të veçantë, pasi është projektuar të jetë në përputhje me të gjitha mediumet në rritje dhe metodat e ujitjes.

thithja e ushqimit është përmirësuar
fotosinteza është stimuluar
shton divizionin e qelive dhe celstrek
transporti i ujit dhe ushqimeve është optimizuar
përmirëson prodhimin
i jep vitalitet uzinës
kufizon përdorimin e pesticideve
afron elementët e gjurmës thelbësore
stimulon sistemin imunitar të uzinës
Ja ku e ke: një bimë e fortë dhe e shëndetshme gjatë ciklit të rritjes. Mills Përparoi Bazën E Ushqimeve A&B mund të ndihmojë bimët tuaja të arrijnë potencialin maksimal pa, natyrisht, duke sakrifikuar aromën apo aromën duke e bërë atë një nga më të kërkuarit pas furnizimeve hidroponike në tregun e sotëm të hidroponikës.