Mills Nutrients-C4

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £20.00


Ky produkt përbëhet nga një përzjerje e sofistikuar si e makro-së, ashtu edhe e mikro-ushqyesve, bio-stimulantëve, karbohidrateve dhe mineraleve të gjurmës që përqëndrohen në garantimin e prodhimit më të rëndë në rritje ndërsa rritin gjithashtu cilësinë e centraleve. Për shkak të Bio-Stimulantëve të fuqishëm në C4, fabrika prodhon sasi masive nafte e sheqeri.

Nëse po rriteni lule apo po përqendroheni në bujqësi apo fruta, kjo përzierje e përparuar ushqimesh do të ndihmojë prodhimin tuaj të rritet shpejt dhe me cilësi.

Këtu janë vetëm disa nga mrekullitë që përzierje C4 mund të bëjë për bimët tuaja:

të shpejtë dhe më shumë fruta të bollshme
promovimi i rritjes së bimëve
bimët e tua do të zhvillojnë më të vështira dhe më të rënda lule dhe fruta
rrit vitalitetin e bimëve tuaja
stimulon prodhimin e naftës dhe sheqerit
Provo përzierjen e lëndëve hidroponike C4 dhe lulëzimi yt do TË SHPËRTHEJË! Nuk ke parë kurrë diçka të tillë.