Mills Ushqyesit - PK Ultimate

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £20.00


Ky përforcues i fuqishëm i lulëzimit të peshës së rëndë është projektuar të përdoret në dy deri në katër javët e fundit të fazës së lulëzimit.

Përbërja superiore e ULTIMATE PK është themeluar përmes hulumtimit dhe testimit të përsëritur në terren, në mënyrë që ekspertët tanë të sigurohen që kjo do t'ju sigurojë bimëve tuaj nxitjen që u duhen për një finale madhështore - kjo formulë do t'u japë bimëve tuaj të gjitha ushqyesit që kërkojnë gjatë duke pjekur në mënyrë që të arrihet një grup më i bollshëm i frutave dhe strukturë e fortë e qelizave.

Magjia e realizuar nga ULTIMATE PK shtrihet përtej pamjes së thjeshtë, duke siguruar edhe aromën dhe aromën më të mirë.

Ky produkt do t'i ndihmojë bimët tuaja të arrijnë:

fruta dhe lule më të mëdha dhe më të vështira
aromën dhe aromën më të mirë të mundshme