Blloku me liri i freskët ONA 170g

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £10.00


Blloku ONA është ideal për zona të vogla si dollapët, fojerat, papafingo, makina, çanta për palestër, varka, kuzhina, kanaçe mbeturinash, dollapë apo ndenja. Thjesht hiqni kapakun, ose shënojni disa vrima të vogla në kapak dhe vendoseni në vendin e dëshiruar. Blloku ONA mat 3 ″ x 3 ″ dhe do të përshtatet në shumicën e vendeve.
Blloku ONA do të lëshojë agjentin e tij të fuqishëm neutralizues të erës dhe do ta mbajë vendin të lirë nga aromat e padëshirueshme. Zëvendësoni sipas nevojës.
Aromë e freskët prej liri