ONA Xhel Apple Shkërmoqet 1L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £17.00


ONA Xhel Apple Shkërmoqet është një lojë Tepër e fuqishme erë neutraliser
Përgjithmonë eliminon edhe nastiest aroma
Nuk maskimin agjent, por një erë neutralisation agjent
ONA Xhel Shpejt dhe efektivisht kontrollon tuaj erë problem
Jo Toksike
Ekologjikisht Miqësore
Organike

Apple Shkërmoqet Parfum