Ushqyesit e Avancuar - Overdrive

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £12.00


Overdrive është çelësi për një korrje të rëndë dhe të shkëlqyeshme. Kur bimët tuaja janë në kulmin e prodhimit të luleve, gjëja e fundit që dëshironi është që ata të shkojnë drejt greminës dhe të ndalojnë paketimin e kileve. Hydroponics r ne ju rekomandojmë ta përdorni këtë produkt në 2 javët e fundit përpara se të skuqeni.