Bimë! T Perlite 10L

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £7.00


Perlite është përdorur nga kopshtarët në të gjithë botën për shumë vite dhe kur doni të përmirësoni kullimin e mediave tuaja të zgjedhura, atëherë përdorni perlitin! BIM !T! T Perliti është një medium natyral steril neutral neutral i rritjes së pH që rrjedh nga shkëmbi vullkanik. Kur përdorni PLANT! T Perlite ju mund të arrini mbirje më të shpejtë dhe goditje të prerjeve për shkak të raportit superior ajër në ujë.

Ju mund të përdorni Bimët! Perlite për të ndihmuar në prishjen e tokave të rënda. Thjesht përzieni me tokën potting dhe do ta mbajë tokën të lirshme dhe të lehta. Kjo lejon që ajri dhe uji të arrijnë rrënjët duke ndihmuar thithjen e lëndëve ushqyese dhe përmirësimin e shëndetit dhe rritjes së bimëve. BIMI! T Perliti është i lehtë dhe i sigurt për tu trajtuar dhe pa erë, ndërsa është i lehtë dhe i thjeshtë për t’u përdorur.

BIM !T! Perliti mund të përdoret për kondicionimin e tokës - rritja e ajrimit dhe kullimit në tokat e rënda për të menaxhuar; riparimi / shtrimi i lëndinave - dhënia e ajrimit shtesë dhe kullimit kur bëhet në vrimat me pikëza; dhe mbjellja e pemëve dhe shkurreve - lirim dhe tokëzim i gazuar për të inkurajuar zhvillimin e rrënjëve.