Bimë! PH Pen

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £35.00


Matësi i pH-së i bimëve BIM isS është i besueshëm dhe i lehtë për t’u përdorur. I vogël dhe i lehtë, është ideal për çdo dhomë të rritjes.

Karakteristikat e njehsorit pH pH BIMR: T

Ekrani i dyfishtë LCD tregon leximin e pH dhe temperaturës
Kalibrimi është i lehtë me një autokalibrim me një prekje dhe mund të heqë dorë nga një kalibrim 3 pikë
Matësi është vlerësuar i papërshkueshëm nga uji IP65