Mbështetje e bimëve! T YoYo (Paketa prej 8)

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £8.00


BIMT! T YoYo forcohet ndërsa bimë juaj rritet, duke eleminuar nevojën për të rri varur çdo ditë. Ajo vjen me një linjë plotësisht 1.4k tërheqëse dhe është ideale për frutat e frutave p.sh. domate ose të lashta të tjera.