Mburoja E Nxehtësisë Së Centralit

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £15.00


Mburoja E Lehtë e centraleve E Vogël & E Madhe

Merr pjesën më të madhe të llambës! & Shmang problemet e nxehtësisë dhe djegien

Mburoja E Nxehtësisë është vendosur pikërisht nën llambë, me zgjuarsi përhapet ngrohtësi & drita prodhohet, kjo krijon edhe më shumë nivele drite dhe ndihmon për të prodhuar rritje më uniforme.

Kompatibël me shumë lloj Reflektorësh.

Shumë e thjeshtë....shumë efikase!

Në dispozicion në dy madhësi:
I përshtatshëm Për 250 deri në 6000 llamba.

I përshtatshëm për 1000 llamba.