RAM 150mm Klip Në Fan (6") - 15w

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £12.00


RAM Klip Në Fan ka një cilësi të lartë të prodhimit të qetë me motor dhe i guximshëm klipe. Kjo 150mm (6") tifoz ka 2 shpejtësi cilësimet dhe një rregullueshme kokë. Ajo është e lehtë për të mbledhur me një 1.4 metra kordonin e energjisë dhe multi-rajon plug.