RAM 400 mm (16 ") Tifoz piedestal

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £25.00


Ky tifoz lëkundës RAM Pedestal është i besueshëm dhe i qetë. Baza e këtij tifozi ofron një mbështetje të fortë, të guximshme.

Ajo ka një kokë të rregullueshme 400 mm (16 ”) me një skarë rrjetë të sigurt të gishtit. Ajo ka cilësime me tre shpejtësi dhe lartësia e tifozit lehtë mund të rregullohet.