Tifoz tub RAM Inline - 100 mm - 277m³ / orë

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £55.00


Një dizajn i optimizuar për presion të lartë dhe lëvizje të qetë të ajrit, RAM Inline Tub Fan karakterizon patentën e patentuar të Fast-FlowTM madje edhe rrjedhën e ajrit.

Ky fan i tub RAM Inline është i furnizuar me një fuqi të udhëhequr prej 2 milion IEC.