Tifoz tub RAM Inline - 125 mm - 378m³ / orë

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £60.00


Një dizajn i optimizuar për presion të lartë dhe lëvizje të qetë të ajrit, RAM Inline Tub Fan karakterizon patentën e patentuar të Fast-FlowTM madje edhe rrjedhën e ajrit.

Ky Fan tub tub RAM furnizohet me Udhëheqës Fuqie IEC 2 milion në Mbretërinë e Bashkuar