Humidifikues tejzanor RAM

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £40.00


Humdifikuesi ultrasonik i RAM-it lejon që rritësi të rritet lagështia e mjedisit në rritje deri në 400ml / orë

I kompletuar me një rezervuar 5L, ky lagështues është plotësisht i rregullueshëm dhe i lehtë për t’u përdorur.