Ram 16 "Fan mur

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £25.00


Një tifoz me kosto efektive për Dhomën e Grow. Ky tifoz lëkundës 40w mund të montohet në murin e një dhome të rritet. Ajo përmban një parametër teh 16 "dhe 3 shpejtësi.