Klipet CarboAir Ducting të Lira të Shpejta

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £3.00


Clips Air Jubilee Carbo me lëshim të shpejtë. E përkryer për lidhjen e tifozëve tuaj, filtrat dhe sistemin e nxjerrjes në mënyrë të sigurt dhe të fortë. Clipdo klip forcohet me një vidhë grub për instalim të lehtë. Vjen në një pako prej 2.