Root Riot Refill qese 100's

  • Shitjes
  • të Rregullt çmimi i £19.00


Mbush qese me 100 kube Root Riot të përshtatshme për prerje dhe fara, Root Riot vazhdimisht i tejkalon mediat alternative. Kubet inokulohen posaçërisht me mikro lëndë ushqyese për të ushqyer bimët e reja, dhe gjithashtu kërpudhat rrënjësore të dobishme për të ndihmuar zhvillimin e rrënjës.

Mjeti i ri përhapjen organike për tokë dhe hidroponikëMbërë nga materiale organike të kompostuara, këto kube të reja kanë një strukturë të shkëlqyeshme spongy, e cila ruan raportin e përsosur të ajrit / ujit për rritjen e shëndetshme dhe të shpejtë të rrënjës. E thjeshtë për t’u përdorur. Rrënjëzimi më i shpejtë, më i fuqishëm. Pastër dhe pa pluhur. Rezultate të besueshme. Organike dhe plotësisht e biodegradueshme.